BRUYNZEEL MINO

meubelwastafel 100x38 cm. 2x kraangat m/overloop

BRUYNZEEL MINO

meubelwastafel 50x38 cm. 1x kraangat m/overloop

BRUYNZEEL MINO

meubelwastafel 80x38 cm. 1x kraangat m/overloop


BRUYNZEEL PALITANO

dubbele meubelwastafel 120x46 cm. 2x kraangat

BRUYNZEEL PALITANO

dubbele meubelwastafel 160x46 cm. 2x kraangat

BRUYNZEEL PALITANO

meubelwastafel 80x46 cm. 1x kr.gat m/overloop


SPHINX SERIE 280

rolstoelwastafel 55x55cm.met kraangat en overloop

SPHINX SERIE 280

rolstoelwastafel 65x55cm.met kraangat en overloop

SPHINX SERIE 280

rolstoelwastafel 55x55cm.met kraangat z/overloop


«   1  2  3  4  5  ... 280  »

Wastafel

De wastafel is een belangrijk item in uw badkamer in Utrecht. U besteedt dagelijks enige tijd voor de spiegel en dus voor de wastafel om uzelf te verzorgen. Sanisale biedt u een ruim assortiment in wastafels en levert alleen de beste kwaliteit tegen de voordeligste prijs! Door de uitgebreide collectie, bent u in staat een wasbak aan te schaffen die geheel naar uw wens is. Wilt u het simpel houden? Dan bestelt u slechts een wastafel plus een wastafel kraan. Natuurlijk kunt u uw wastafel ook uitvoeriger inrichten voor meer sfeer en gemak. Decoreer dan met behulp van accessoires zoals handdoekhaakjes, spiegels of klemspots.

Diverse wastafels

Voor het grootste assortiment in wasbakken bent u bij Sanisale Utrecht aan het juiste adres. In het assortiment vindt u dubbele wastafels, opzet wastafels en meubel wastafels van de bekendste A-merken. Globo, Duravit, Laufen, Sphinx en Villeroy & Boch verzekeren u van de beste kwaliteit en produceren wasbakken voor zeer aantrekkelijke prijzen! Staat u bijvoorbeeld iedere ochtend te dringen bij de wastafel terwijl u haast heeft? Dan biedt Sanisale u bijvoorbeeld de Villeroy & Boch Suby 2.0. Deze duo wastafel is ideaal voor de badkamer die door meerdere personen wordt gebruikt en voldoende ruimte biedt. Welk type wasbak u ook wenst, Sanisale levert het u!

Geschikte wastafel kranen

Bij een wastafel hoort een wastafel kraan. Het aanschaffen van een wastafel kraan kan soms lastig zijn vanwege de vele mogelijkheden die u heeft. Wat u uzelf allereerst moet afvragen, is wat voor wastafel kraan u graag wilt. Wilt u een inbouwwastafelkraan, een opbouwwastafelkraan, een verhoogde wastafelkraan of een elektronische kraan? Inbouwwastafelkranen worden netjes in de wand weggewerkt. Voor design badkamers die luxe willen uitstraling is dit de beste optie. Ook opbouwwastafelkranen zijn bij Sanisale te verkrijgen in verschillende prachtige designs. Verhoogde wastafelkranen bieden meer ruimte om uw handen te wassen en bij de aanschaf van elektronische wastafelkranen kiest u voor hygiëne in huis. Wanneer u weet welk type kraan u voor uw badkamer in Utrecht wilt, kunt u door middel van het filtermenu op sanisale.nl gemakkelijk en snel uw perfect wastafel kraan vinden.

meer